Orlovácz Beatrix vagyok, a Beatrice Balance tulajdonosa és megálmodója

2019-ben indultunk a hazai piacon. Kis családi vállalkozás vagyunk. Az üzletünk és a pékségünk Baján található.

Egy drasztikus életmódváltás után kerestem az üzletek polcain a számomra megfelelő liszteket és lisztkeverékeket, amivel mind az egészségem mind a testsúlyom hosszú távon, szinten tudom tartani. Bonyolultabb feladatnak bizonyult mint gondoltam. Hirtelen felindulásból indult majd sok év kísérletezése után megszületett a Beatrice Balance.

Saját üzemünkben gyártjuk és csomagoljuk a lisztkeverékeinket.

Minden termékünk garantáltan gluténmentes.  A termékfejlesztések során az elsődleges szempont a mellékízmentesség volt. Fő irányvonalként az univerzális termékskála kialakítása mellett döntöttem. Szerettem volna olyan termékeket kínálni a vásárlóink számára, amik sokrétűen felhasználhatók. Jelenleg 5 lisztkeverékünk érhető el.

A Beatrice Balance

  • Pékáru lisztkeverék
  • Pogácsa lisztkeverék
  • Pizza lisztkeverék
  • Rusztikus lisztkeverék
  • Ropogós panír morzsa

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat

A gluténmentes lisztkeverékek mellett ma már a Beatrice Balance száraztészták is elérhetők a vásárlóink számára.

A száraz áruk mellett 2019-ben megnyitottuk kézműves pékségünket is. 2020-ban pedig a melegkonyhánkat, ahol napi minimum 5 féle meleg ételt kínálunk megrendelőink számára. Természetesen a pékség és a melegkonyhás részlegünk is gluténmentes.

Fontosnak tartom, hogy a felhasználások során semmilyen adalékanyagot nem adunk a termékeinkhez.  Kínálatunk ételérzékenyeknek,  veganoknak, az egészséges életmódot követőknek , a diétázóknak  is tökéletesen beilleszthetők a mindennapokba.

Gyorsan elkészíthető, egyszerű receptekkel segítjük a vásárlóink mindennapjait.

0
  • A minimális rendelési összeg 1500 Ft, a jelenlegi kosár tartalma Ft.
0
Kosár