Hozzávalók:

  • 100 g. Beatrice Balance Street Food lisztkeverék

  • 4 tojás

  • 100 g víz

  • 1 zacskó gluténmentes élesztő (7 g.)

  • 3 g só

 

Elkészítés:

  • A vizet kézmelegségig hevítjük. A tojásokat felverjük és egy villa segítségével alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a 3 g sót. A tojásokhoz adjuk a lisztkeveréket és egynemű tésztává gyúrjuk össze a tálban. Majd mehet hozzá az élesztős víz.

  • Összedolgozzuk, és 4-5 percet pihentetjük.

  • Tetszőleges nagyságú zsemlét vagy kiflit formázunk belőle, de tökéletes pita vagy tortilla is készíthető belőle.

  • 150 fokon sütjük, majd amikor barnulni kezd a teteje megemeljük a hőfokot 180 fokra.

0
  • A minimális rendelési összeg 1500 Ft, a jelenlegi kosár tartalma Ft.
0
Kosár