Hozzávalók:

  • 600 g. BB. Rusztikus kenyér keverék
  • 600 g. víz
  • 39 g. almaecet
  • 13 g. lenmag
  • 15 g. só

Elkészítés:

  • A száraz és a nedves hozzávalókat külön összekeverjük, majd egy egynemű tésztává keverjük 2-3 perc alatt.
  • Amikor egy masszív tésztát kapunk egy sütőpapírral bélelt formába „dobáljuk” a tésztát úgy, hogy eligazítjuk, de nem lapogatjuk le.(utolsó kép)
  • 180 fokon 60 percet majd,
  • 250 fokon 15 percet sütjük.
  • Teljesen kihűlt állapotban szeletelhető.
  • Rendkívül finom bundás kenyér süthető belőle.
  • Az így kapott kenyér #mindenmentes.
0
  • A minimális rendelési összeg 1500 Ft, a jelenlegi kosár tartalma Ft.
0
Kosár