Hozzávalók:

Az alap tészta:

Töltelék:

  • A töltelék szabadon variálható. Nálunk ma… 2 csirkemáj pici kockákra vágva.
  • 4 vékony szál zöldhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma reszelve
  • Só, őrölt bors, szárított lestyán és petrezselyem.

Elkészítés:

  • A hagymát daraboljuk és egy kanál olajon megdinszteljük.
  • Mehet rá a csirkemáj. Fűszerezzük, és a végén ráreszeljük a fokhagymát. Összeforgatjuk, rápirítunk és kész.
  • A tésztánkat ~3 mm. Vastagra nyújtjuk. A ravioli forma aljával kiszaggatjuk. Megtöltjük és forrásban lévő vízben 3 percet főzzük, közepes hőfokon.
  • Amikor kész egy szűrős szedő el kiszedjük a vízből, lecsepegtetjük.
  • Közben egy lábosban 1 cocmast felfőzünk egy evőkanál zöldborssal, sóval, csipet fahéjjal és szerecsendióval. 1/2 köles liszttel a végén besűrítjük. Teaszűrőn átpasszírozzuk, hogy sima legyen a mártásunk.
  • A kifőtt raviolikat serpenyőben minimális zsiradékon megpirítjuk.
0
  • A minimális rendelési összeg 1500 Ft, a jelenlegi kosár tartalma Ft.
0
Kosár